Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Συμβουλές για σωστή χρήση της φρέζας

Τα φρεζάκια μανικιούρ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την δημιουργία και διαμόρφωση  προσεγμένων νυχιών. Χρησιμοποιούνται είτε για το κατέβασμα υλικού από τα νύχια, είτε για το σήκωμα επωνυχίων σε διάφορες τεχνικές εφαρμογής.

Κατά τη χρήση φρεζών μανικιούρ, είναι σημαντικό να τηρούνται οι εξής οδηγίες:

  1. Ασφάλεια πρώτα: Πριν από οτιδήποτε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατάλληλη εκπαίδευση και κατανόηση για τη χρήση της κάθε φρέζας. Χρησιμοποιήστε πάντα προστατευτικό εξοπλισμό όπως γυαλιά και μάσκα.
  2. Επιλογή της κατάλληλης φρέζας: Υπάρχουν πολλά είδη φρεζών μανικιούρ, με διαφορετικά σχήματα και χρήσεις. Επιλέξτε τη φρέζα που είναι κατάλληλη για τη συγκεκριμένη εργασία και τον τύπο του νυχιού.
  3. Καθαρισμός και απολύμανση: Πριν από τη χρήση, καθαρίστε και απολυμάνετε τη φρέζα με κλίβανο και απολυμαντικό για να αποφύγετε τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων.
  4. Τεχνική χρήσης: Χρησιμοποιήστε τη φρέζα με προσοχή και ακρίβεια, ακολουθώντας τις σωστές τεχνικές για το κατέβασμα υλικού ή το σήκωμα επωνυχίων. Αποφύγετε την υπερβολική πίεση ή την υπερβολική ταχύτητα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο νύχι.
  5. Φροντίδα και συντήρηση: Μετά τη χρήση, καθαρίστε και απολυμαίνετε ξανά τη φρέζα και αποθηκεύστε την σε ασφαλές μέρος μακριά από παιδιά

Χρησιμοποιώντας φρεζάκια μανικιούρ με σωστό τρόπο, μπορείτε να προσφέρετε επαγγελματικές υπηρεσίες μανικιούρ με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.